Shanxi Skysea Pump Lndustry Co.,Ltd.
Domov> Zprávy
August 01, 2024

Vyhrajte trh s integritou a obsazení značky s kvalitou

31. března 2023 se ve středisku odborného vzdělávání skupinové společnosti konalo zvláštní setkání o „vítězství na trhu s integritou a obsazení značky“ a celkem 65 zástupců na střední úrovni a zástupci strany v části Skupina se zúčastnila. Liu Yuanchang, předseda skupinové společnosti, Ning Kefa, tajemník pobočky generální strany, a Geng Shangyou, generální ředitel, seděli před jevištěm a setkání předsedal pan Geng. Nejprve ze všeho, soudruh Li Yuemin, zástupce generálního ředitele skupinové společnosti, komplexně nahlá

Vydání nového produktu

28. listopadu 2022 je první dávka více než 30 razítek a svařovací čerpadla z nerezové oceli a nové optimalizované motory přizpůsobené podle požadavků uživatelů připraveno k doručení brzy. Hlava čerpadla z nerezové oceli je 150 Series SP63-24, s podpůrnou silou 7,5 kW, vyrobené z 304 potravinářských lisování a svařování, trojrozměrná hydraulická konstrukce tekutin a efektivní „plovoucí“ struktura ověřování, která se výrazně zlepšuje, což se velmi zlepšuje hladkost hlavy čerpadla a média. Hlava motorového hřídele přijímá

Vydání nového produktu

13. února 2023 bude zákazníkům doručena první dávka pumpy s vlastním dýmkou a technologické centrum společnosti uspořádá personál, aby provedl vyšetřování a analýzu na místě podle požadavků zákazníka a představil rozmanitost Plány, z návrhu, výběru materiálu, sledování dat zdroje sestavy a zdroje vody, z nichž každá prošla přísnými a nepřetržitými testy, a předávala nejspolehlivější produkty na trh pro „přezkum“.

Krátká zpráva

23. dubna přišli navštívit společnost vůdci Čínské federace asociace pro zemědělství pro zemědělství a čínské zemědělské asociace pro zemědělství. Vedoucí městské a okresní vůdci Yuncheng doprovázeli návštěvu, zejména pro současné problémy nebo návrhy v odvětví zemědělských strojů. Liu Yuanchang, předseda skupinové společnosti, informoval o vývoji společnosti hostujícím vůdcům, řekl: „Odvětví čerpadel Tianhai od založení továrny má po několika generacích nepřetržitého úsilí historii více než 70 let, od roku

August 01, 2024

„Shanxi provincie Specialized, Special and New Malé a střední podniky“

V roce 2022 udělil provinční úřad pro provincii Shanxi provinční profin pro rozvoj malého podniku naší společnosti plaketu „Shanxi provincie Specialized, Special and New Small and Medhip-Onder“. Za cenou je potvrzení provinčního úřadu pro propagaci malého podnikového rozvoje Shanxi a související jednotky pro „specializaci“ naší společnosti a speciální technologie, potvrzení „rafinované“ výroby řízení a bezpečnosti společnosti, potvrzení „speciální“ barvy společnosti a speciální “a speciální" barvy společnosti a společnost U

První valná hromada v roce 2003

V 8:00 dopoledne 14. ledna 2023 se první valná hromada akcionářů Shanxi Tianhai Pump Industry (Group) Co., Ltd. v roce 2023 konala v centru pro odborné vzdělávání společnosti. Zúčastnilo se celkem 110 zástupců akcionářů společnosti, kádrů na střední úrovni a pracovníky pro správu logistiky. Před Rostrum konference seděl soudruh Liu Yuanchang, předseda společnosti, soudruh Ning Kefa, tajemník pobočky generální strany, a soudruh Geng Shangyou, generální ředitel, a schůzi předsedal Ning Kefa. Generální ředitel společnosti Geng Shangyou, k

předplatit
Následuj nás

Copyright © 2024 Shanxi Skysea Pump Lndustry Co.,Ltd. Všechna práva vyhrazena.

Budeme vás okamžitě kontaktovat

Vyplňte více informací, aby se s vámi mohly rychleji spojit

Prohlášení o ochraně osobních údajů: Vaše soukromí je pro nás velmi důležité. Naše společnost slibuje, že vaše osobní údaje nezveřejní žádné zhoršení bez vašich explicitních povolení.

Poslat